Φθινοπωρινός διαγωνισμός προβλημάτων λογικής

 ΝΕΟ: Λυπούμαι να ανακοινώσω την επ'αόριστον αναβολή του προγραμματισθέντος διαγωνισμού, ελέω λειψού ενδιαφέροντος. Ευχαριστώ τους πρόθυμους συμμετέχοντες

Την Κυριακή 6η Οκτώβρη, μεταξύ 17:00 και 20:00, θα διεξαχθεί χρονομετρημένος διαγωνισμός προβλημάτων λογικής στο Καφέ Άλφα (Αλεξάνδρου Σβώλου και Εθνικής Αμύνης, Θεσσαλονίκη).
Πριν από το διαγωνισμό, στις 16:20, η διοργάνωση θα είναι διαθέσιμη για να συζητήσει τα προβλήματα και να απαντήσει σε τυχόν απορίες. Δεν απαιτείται πρότερη εμπειρία με τα προβλήματα λογικής

Ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει προβλήματα:
  • Κάθε είδους: παραδοσιακά, μοντέρνα κλασικά, παραλλαγές και πρωτότυπα.
  • Κάθε δυσκολίας: από εισαγωγικά ως επιπέδου παγκοσμίου πρωταθλήματος.
  • Κάθε δεξιότητας: λεκτικά, αριθμητικά, τεμαχισμού, σχέδια, παρατήρησης κοκ
Οι διαγωνιζόμενοι χρειάζεται να φέρουν μαζί τους τα εργαλεία γραφής της αρεσκείας τους. Συνίσταται μολύβι και γόμα. Επιτρέπεται να φέρουν επιπλέον άγραφο χαρτί για λόγους σημειώσεων, το οποίο ωστόσο δεν βαθμολογείται. Επιτρέπονται επίσης γεωμετρικά όργανα. Απαγορεύεται η χρήση οποιασδήποτε υπολογιστικής ή ηλεκτρονικής συσκευής, η συνεργασία με άλλους λύτες, και η χρήση σημειώσεων ή βιβλίων αναφοράς.

Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα είναι μία βαθμολογημένη κατάταξη. Δεν υπάρχουν έπαθλα, παρά μόνο τιμή για τους νικητές. Δεν υπάρχει τίμημα συμμετοχής, αλλά κάλυψη του κόστους διοργάνωσης θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Οι διαγωνιζόμενοι της Θεσ/νίκης θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον απαντώντας σε αυτό το μήνυμα ή με σχόλιο στην αντίστοιχη δημοσίευση στην ομάδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέχρι τις 10:00 της προηγούμενης ημέρας. Δεχόμαστε συμμετέχοντες που απλά εμφανίζονται στον ορισθέντα τόπο, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ύπαρξη αντιτύπων για αυτούς. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να κοινοποιήσουν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού ευρέως.

Αν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε το διαγωνισμό σε άλλη πόλη της Ελλάδας ή της Κύπρου, παρακαλείστε να δημοσιεύσετε εδώ. Τα υλικά του διαγωνισμού (φυλλάδιο οδηγιών, γύροι προβλημάτων, φυλλάδιο λύσεων και βαθμολόγησης) θα διατεθούν κατόπιν συνεννόησης.

0 comments: